Hattyú Dental

HATTYÚ DENTAL - Dr. Freisleben András
1015 Budapest, Hattyú utca 14., VII. emelet (Hattyúház)
Telefon: (36)-30-9913-531, (36)-1-201-7521 , e-mail: info@hattyudental.hu


BEMUTATKOZÁS RENDELŐ KEZELÉSEK ÁRAK, EGÉSZSÉGPÉNZTÁRAK ELÉRHETŐSÉG
 

KEZELÉSEK

A hosszú távon is sikeres fogászati kezelések alapvető tényezője a megelőzés és karbantartás. Többnyire fogkőtisztítással, szájhigiénés tanácsadással kezdjük a kezeléseket, azok befejezése után pedig évente értesítjük pácienseinket az újabb ellenőrzés szükségességéről.

Az évente történő kontrollal az esetleges problémákra még korai stádiumban fény derülhet, így azok egyszerűbben, kisebb beavatkozással és így kevesebb költséggel kezelhetők.
A rendszeres fogkőeltávolítás a fogíny egészségének megőrzésében játszik fontos szerepet.

Rendelőnkben az egyszerű tömésektől kezdve a bonyolult implantációs fogpótlásokig szinte minden beavatkozásra fel vagyunk készülve. Követve a fogászat folyamatos fejlődését, a legújabb anyagokat és technikákat használva mindent magas színvonalon tudunk biztosítani, legyen szó fémmentes kerámia koronákról, cirkónium-kerámia hidakról, implantációról vagy akár láthatatlan fogszabályozásról.

 

IMPLANTÁCIÓ

Egy vagy több elvesztett fog pótlása korábban csak híddal (legalább a két szomszédos fog lecsiszolása árán) vagy kivehető fogpótlással  volt megoldható. Az implantációs technikák és eszközök fejlődésével ma már más lehetőségeink is vannak. A szomszédos fogak károsítása nélkül lehet fogakat pótolni, sok esetben van lehetőség a kivehető pótlások kiváltására,  akár teljes foghiány esetén is.
Rendelőnkben a svájci-német Camlog cég implantátumrendszerét használjuk.
További információkért kérem, látogasson el a www.logintech.hu weboldalra.

 

Bemutatkozás Rendelő Kezelések Árak, egészségpénztárak Elérhetőség

Hattyú Dental © 2019
Honlapkészítés: Public Art Multimedia